La nostra història

Art i Sa Barcelona va néixer el 2009 de la mà de dues germanes, Marisol i Sofia. Nosaltres. Amants de la bona cuina, incansables viatgeres i enamorades de Barcelona, ​​per aquelles voltes que dóna la vida, sentim la necessitat d’oferir als el públic que cada dia recorre la Rambla i la Plaça Reial un lloc on poder parar, fer un breu descans i gaudir d’un gustós refrigeri. El lloc on ens agradaria anar a nosaltres si estiguéssim de visita al Barri Gòtic.

Amb molt d’esforç i afecte, des de la nostra obertura i juntament amb un equip humà de gran valor per a nosaltres, hem fet Art i Sa un espai acollidor on els nostres clients i amics es sentin com a casa mentre degusten tot el que elaborem amb els millors ingredients i molt d’amor.

Cuidem cada producte que oferim, mirant la seva qualitat, prioritzant proveïdors de proximitat, cafè 100% d’origen i bio, llet fresca i ous ecològics, pastissos i gelats artesanals fets al nostre obrador amb les millors matèries primeres.
En el nostre propòsit de millorar cada dia, l’any 2019 vam entrar a formar part de el projecte de Barcelona Biosphere que ens certifica com un emplaçament sostenible per complir uns requisits de sostenibilitat i millora contínua.

També el fet de ser un comerç local, familiar, regentat per dones, i amb una oferta única pels nostres productes de Gastronomic Souvenirs formem part de de la guia “Barcelona Unique Shops”.

EL NOSTRE COMPROMÍS

Des de la nostra obertura el 2009 hem estat conscients el canvi que necessita fer la nostra societat cap a una política de consum més curosa amb el medi ambient, de manera que ja des del nostre inici incorporem productes ecològics i de proximitat a la nostra oferta.

Seguint amb aquesta filosofia estem en constant millora de la nostra oferta de productes ecològics, de proximitat i amb valors socials.
Així també, l’any 2019 vam obtenir el certificat «Biosphere» que ens exigeix una millora constant en els nostres valors econòmics, socioculturals i mediambientals per assolir els objectius de desenvolupament sostenibles impulsats per Nacions Unides.

Esperem la seva visita i desitgem que li agradi ?

Política de Turisme Responsable

 

Dream big. Say please and thank you.
Try your best. Be grateful. Choose to be happy. Smile.
Hug offen. Offer to help. Sing, laugh, dance.

×