La nostra carta

Elaborem amb:

PRODUCTES LOCALS

Prioritzem la selecció de petits productors locals.

PRODUCTES ARTESANALS

Tots els nostres productes de pastisseria i gelats estan elaborats de forma artesanal, i la nostra oferta salada s’elabora al moment.

PRODUCTES ECOLÒGICS

Prioritzem l’elecció de productes ecològics i de proximitat per a l’elaboració del nostre menú.

PRODUCTES SOSTENIBLES

Prioritzem la proximitat, l’ecologia, i els productes provinents d’empreses amb valors socials.

La nostra principal raó de ser és la d’oferir als nostres clients productes de qualitat, de proximitat, artesans, per convertir el seu moment de descans a Barcelona en una agradable experiència per a tots els seus sentits.

Per a nosaltres el més important sempre ha estat el producte que oferim. Tenim un menú senzill, sense pretensions però ple de sabor que es basa en plats salats com entrepans, creps, amanides, etc; gelats i pastissos artesans.

El cafè és 100% aràbica d’Hondures i ecològic, la llet i els ous que fem servir són frescos i ecològics, l’oli d’oliva sempre extra verge i més del 70% dels nostres productes són de productors de proximitat i artesans.

Tota la part de pastisseria s’elabora al nostre obrador partint de la base de la pastisseria americana, i destaquen els nostres cheesecakes en múltiples sabors; i en el nostre afany de millorar estem incorporant productes vegans.

CONSULTA EL NOSTRE MENÚ

Què opinen els nostres clients

Marilen Ruiz de Loizaga

5/5

Sirven de tal manera que sientes que realmente miman tu comida. La comida deliciosa el personal atento, amable y profesional. La decoración del lugar muy acogedor.

Ruth Isabel de León Aguirre

5/5

Muy buen sitio con buena ubicación, calidad y buenos precios para estar prácticamente en plena Rambla de Barcelona

Marisa Diaz Muneta

5/5

Me gustan los helados, el café con la galletita que ponen. Es un sitio recomendable, me encanta la decoración.

×